't Fineer

Truweelstraat - 9100 Sint-Niklaas (View on Google Maps)
Status: Bezet
Bekijk de video

Info

Welkom in de stadsoase!

’t Fineer is een uniek en duurzaam paradijs in Sint-Niklaas, een gezellige en centraal gelegen buurt op mensenmaat.

De herontwikkeling van deze voormalige houtzagerij vertrekt vanuit het idee om te wonen rond een centrale groenzone. De woningen en appartementen bieden u de mogelijkheid om zowel compact als ruim te wonen.

De centrale ligging zorgt voor een groot leefcomfort. Je woont op 500m van het bruisende Stationsplein, en dus ook vlotte treinverbindingen naar zowel Gent, Brussel als Antwerpen. Moet je heen en weer met de wagen, dan kan je via de R42 snel in en uit de stad. De Grote Markt, de omliggende winkelstraten, cinema, horeca, scholen en andere noden liggen op wandel- en fietsafstand. Je kiest bij ’t Fineer voor leven in een stadsoase, wonen vlakbij het centrum zonder in te boeten aan groen en comfort.

De ondergronds autoparking en zowel boven- als ondergrondse fietsenstallingen verhogen de algemene woonkwaliteit. Door het autoluw karakter van de site kan iedereen maximaal van de centrale groenzone genieten.

Alle woningen en appartementen zijn gebouwd met focus op duurzaamheid en energiezuinig wonen. Hernieuwbare energiebronnen zoals warmtepompen houden uw woning laag in energieverbruik. Het project vertrekt van het idee om te wonen rond een centrale groenzone. Door de specifieke inplanting van de woningen en appartementen kan een optimale oriëntatie van de buitenruimten gegarandeerd worden, en genieten alle units over zuid- of westgerichte tuinen en terrassen.

  • Vergunningsfase
  • Start bouwfase
  • Ruwbouw winddicht
  • Binnenafwerking
  • Einde bouwfase: oplevering