Gegarandeerde verkoop vanaf de eerste bouwfase

Als bouwpromotor kent u uw markt. U hebt het potentieel van uw project perfect ingeschat. Maar de overbrugging van de periode tussen bouw en verkoop blijft een financieel risico. Wat als u vanaf de eerste spadesteek zeker kon zijn van een groot aantal verkochte eenheden? Canius Realty, aanbieder van Hamsterhuren, vertelt u graag meer over deze mogelijkheid.

Bekijk de video

Hoe Hamsterhuren u in de kaart speelt

Zeker vanaf de eerste steen

Mikt uw project op het middensegment? Voldoet het aan de nieuwste EPB-normen? Dan is Canius Realty geïnteresseerde partij. Omdat de vraag groter is dan het aanbod, kunnen we inschatten hoeveel eenheden eventueel in aanmerking komen voor Hamsterhuren. Komen we tot een overeenkomst, dan nemen we die van u over.

Makkelijk te integreren

Ook projecten die al zijn opgestart komen in aanmerking, zolang ze voldoen aan de nodige kwaliteitseisen en energienormen. Vanaf de afwerkingsfase nemen we dan de uitvoering van de werken over. Standaardisatie laat toe de prijs te drukken voor de eindklant.

Minder marketing, snellere verkoop

Naast de geboden financiële zekerheid, hoeft u minder uit te geven voor de marketing en de verkoop van uw project. En hoe groter het aantal verkochte eenheden, hoe meer de wet van de schaarste speelt voor de rest. Uw verkoop krijgt een dankbare boost.

Met de participatie van Belfius Immo

Om de financiering van Hamsterhuren mogelijk te maken, werd een Gespecialiseerd Vastgoedbeleggingsfonds opgericht: Canius I, mee beheerd door Belfius Immo als een van de belangrijkste aandeelhouders. 

Met deze partners werken we al samen:


Veelgestelde vragen

Canius I verkiest woningen en appartementen aan te kopen met een minimumaantal van 7 en een maximumaantal van 15 in een verkaveling en/of appartementsgebouw.

De voornaamste voorwaarde is duurzaamheid, zowel qua constructie als qua woonconcept. Elke woning moet minimaal voldoen aan de geldende EPB-normen. Het doelpubliek bestaat uit jonge gezinnen die op een betaalbare manier eigenaar willen worden van een woning die beantwoordt aan de eisen van hedendaags wooncomfort. Vervolgens wordt er gekeken naar het huurrendement en de regio om al dan niet tot aankoop over te gaan.

Canius Realty is de BIV-erkende vennootschap die alle aan- en verkopen samen met de huurcontracten van Hamsterhuurwoningen voor haar rekening neemt. Contactgegevens vindt u op deze website.