Gegarandeerde verkoop vanaf de eerste bouwfase

Als bouwpromotor kent u uw markt. U hebt het potentieel van uw project perfect ingeschat. Maar de overbrugging van de periode tussen bouw en verkoop blijft een financieel risico. Wat als u vanaf de eerste spadesteek zeker kon zijn van een groot aantal verkochte eenheden? Canius Real Estate vertelt u graag meer over deze mogelijkheid.

Bekijk de video

Hoe Hamsterhuren® u in de kaart speelt

Zeker vanaf de eerste steen

Mikt uw project op het middensegment? Voldoet het aan de nieuwste EPB-normen? Dan is Canius Real Estate geïnteresseerde partij. Omdat de vraag groter is dan het aanbod, kunnen we inschatten hoeveel eenheden eventueel in aanmerking komen voor Hamsterhuren®. Komen we tot een overeenkomst, dan nemen we die van u over.

Makkelijk te integreren

Ook projecten die al zijn opgestart komen in aanmerking, zolang ze voldoen aan de nodige kwaliteitseisen en energienormen. Vanaf de afwerkingsfase nemen we dan de uitvoering van de werken over. Standaardisatie laat toe de prijs te drukken voor de eindklant.

Minder marketing, snellere verkoop

Naast de geboden financiële zekerheid, hoeft u minder uit te geven voor de marketing en de verkoop van uw project. En hoe groter het aantal verkochte eenheden, hoe meer de wet van de schaarste speelt voor de rest. Uw verkoop krijgt een dankbare boost.

Met de participatie van Belfius Immo

Om de financiering van Hamsterhuren® mogelijk te maken, werden Gespecialiseerde Vastgoedbeleggingsfondsen opgericht: Canius I en Hamsterhuren II, mee ondersteund door Belfius Immo als een van de belangrijkste aandeelhouders. 

Met deze partners werken we al samen: