Bekijk de video

Lot B1.00.01 : Appartement - 102m²

2 slaapkamers

Optieprijs: 283 106,00

Deze prijs is altijd inclusief registratierechten en btw

Ter Leeuwen is ontstaan op de tekentafels van HUB Architecten. Het bureau is daarmee niet aan zijn proefstuk toe. In het ontwerp werd volop rekening gehouden met de uitdagingen van de omgeving: een aaneenschakeling van volumes aan de voorzijde waarin hier en daar een insprong de uniformiteit verbreekt. De appartementen beschikken over mooie terrassen. Ook aan grote ramen werd gedacht, wat zorgt voor veel lichtinval!

Een belangrijke troef van Ter Leeuwen is de onvergelijkbare afwerking. Duurzame materialen en een doorgedreven isolatie zetten de toon. Maar wie verder kijkt, merkt ook dat er een parketvloer wordt voorzien in de plaats van de doorsnee laminaat en inductiekookplaten in de keuken. Stuk voor stuk details die van de aankoop van een appartement in Ter Leeuwen een slimme investering maken.

Het appartement omvat: inkomhal, gastentoilet, leefruimte, eetplaats met terras, keuken, berging, twee slaapkamers, badkamer. 

Ondergronds: autostaanplaats + berging (inbegrepen in huur- en optieprijs) 

Bij interesse kan er steeds een bezichtiing ingepland worden op via 0472/20.30.06 of via christophe@canius.be 


Informatie

Type: Appartement
Woonopp.: 102m²
Grondopp.: 108m²
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
WC's: 1
Gelijkvloers:
 • Badkamer
 • Berging
 • Eetkamer
 • Inkomhal
 • Keuken
 • Living/zitplaats
 • Slaapkamer 1
 • Slaapkamer 2
 • Terras
 • WC 1
Download: TER LEEUWEN_VERKOOPPLANNEN_A4_B1.00.01

Wat levert Hamsterhuren mij hier op?

Dankzij Hamsterhuren kan je tot 4 jaar huishuur integraal aftrekken van de vastgelegde aankoopprijs. Registratierechten en btw zijn al inbegrepen, iets wat op immosites vaak niet gebeurd. De enige onbekende factor is de aanpassing van de prijs aan de officiële gezondheidsindex. Daarin wordt de jaarlijkse inflatie (dus de stijgende levensduurte) verwerkt. Maar omdat ook je huishuur hieraan elk jaar wordt aangepast, blijft dat verschil beperkt. Hou wel nog rekening met de notariskosten (tussen 3.000 en 5.000 euro).

1
4
Huurprijs tijdens jaar 1 : € 910,00
Waarde huis na jaar 1 : € 283 106,00
Restwaarde huis na jaar 1 : € 272 186,00
>Gemiddelde inflatiecijfer in 2018 :1,95%

Interesse?

Contacteer ons:

Begijnhof 58 - 3800 Sint-Truiden

Tel: 078/78.30.39

Email: info@hamsterhuren.be

Of vul het formulier in en wij contacteren je terug:

 1. Ik geef Canius Real Estate toestemming om mijn gegevens te bewaren en te gebruiken met als enig doel Hamsterhuren in mijn buurt te promoten. 
 2. Canius Real Estate mag mij contacteren via e-mail om mij te informeren over de voortgang van projecten die mij kunnen interesseren. Ik verbind mij nergens toe.
 3. Mijn gegevens mogen onder geen voorwaarde worden verkocht of doorgegeven aan derde partijen.